Βράβευση του Σχολείου μας στο Διαγωνισμό “Ένα σχολείο διηγείται…”

Το 2017 οι μαθητές της Α΄ τάξης με τη βοήθεια των δασκάλων τους, της κας Νικολέτας Θεοφιλάτου και της κας Βιβιάννας Λουκέρη, και με την υποστήριξη του εικαστικού μας κου Δημήτρη Χαλάτση, έφτιαξαν ένα  βίντεο για να λάβουν μέρος στον 4ο Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα: “Ένα σχολείο διηγείται…”.

Το διαγωνισμό αυτό συνδιοργάνωσαν το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και το Μουσείο Σχολικής Ζωής. Στο διαγωνισμό πήρε μέρος ένας πολύ μεγάλος αριθμός σχολείων από όλη τη χώρα και την ομογένεια.

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, ζήσαμε την πολύ μεγάλη χαρά να δούμε το σχολείο μας να βραβεύεται για το υπέροχο βίντεο που έστειλαν τα παιδιά μας. Σε μία τελετή που έλαβε μέρος στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, λάβαμε τη διάκριση που ελπίζαμε.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς γι’ αυτή τη σημαντική διάκριση! Πάντα ψηλά!

Το παραμύθι μας έγινε και βιβλίο! Το σενάριο της φωτοϊστορίας και η δημιουργία των στοιχείων κάθε φωτογραφίας αποτελούν πρωτότυπη δημιουργία των μαθητών της Α΄ τάξης του σχολείου μας. Ξεφυλλίστε το παραμύθι μας και διαβάστε τι λένε γονείς, εκπαιδευτικοί και παιδιά για το Σχολείο τους!

Κατεβάστε το σε pdf εδώ

Αξίζει να δείτε το βίντεο για να ανακαλύψετε πως βλέπουν τα παιδικά μάτια το πώς δημιουργήθηκε το σχολείο μας!