Με το σακίδιο στην πλάτη! Mit dem Rucksack auf dem Rücken!

Με το σακίδιο στην πλάτη! Mit dem Rucksack auf dem Rücken!

Δηλώστε συμμετοχή

online-classroom-02
Με το σακίδιο στην πλάτη! Mit dem Rucksack auf dem Rücken!
  • Για παιδιά που ολοκληρώνουν τον Ιούνιο την Γ΄, Δ΄ και την Ε ' τάξη.
  • Πρόγραμμα τεσσάρων εβδομάδων (Δευτέρα 19 Ιουνίου - Παρασκευή 14 Ιουλίου)
  • Επιλογή εβδομάδων ανάλογα με τις ανάγκες σας.
  • Επιλογή δεκατιανού και μεσημεριανού φαγητού.

Σχεδιάζοντας το καλοκαίρι των παιδιών μας

online-classroom-19

Η αγαπημένη εποχή των παιδιών! Αφήνουμε τα βιβλία και τα τετράδια στη βιβλιοθήκη, τις υποχρεώσεις τις κλειδώνουμε στο συρτάρι και με την τσάντα της παραλίας στο χέρι και πολλή πολλή φαντασία σχεδιάζουμε την επόμενη βουτιά μας στη θάλασσα!

Με στόχο να περάσουν τα παιδιά ατέλειωτες ώρες ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού μαζί με φίλους, σχεδιάσαμε ένα δίγλωσσο, ελληνογερμανικό πρόγραμμα (μην ξεχνάμε και τα αγγλικά!!!) εμπνευσμένο από τέσσερις ηπείρους (Αφρική, Ασία, Αυστραλία και Αμερική) με στόχο η κάθε μέρα του παιδιού στο Neue Schule να αποτελεί ένα μοναδικό ταξίδι στις γειτονιές του πλανήτη.
Καθημερινά το παιδί θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μόνο του τις δράσεις και την ώρα με τις οποίες θέλει να ασχοληθεί με αυτές. Με αυτόν τον τρόπο στοχεύουμε στην ανάπτυξη της προσωπικής διάκρισης των αναγκών του, της λήψης αποφάσεων, της ορθής διαχείρισης του χρόνου, της ικανότητας οργάνωσης, τη δυνατότητα επίλυσης προβλημάτων, την ερευνητική, κριτική και δομημένη σκέψη, την τόνωση της αυτονομίας, της αυτοδιαχείρισης και αυτοπεποίθησής του.

Όλοι οι χώροι του Neue Schule θα αποτελούν σταθμούς, οι οποίοι θα φιλοξενούν δράσεις ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά αυτής της ηλικίας. Το παιδί θα έχει τη δυνατότητα να περάσει απ΄ όλους τους σταθμούς, όποτε το ίδιο κρίνει ή ακόμα και να επισκεφθεί τους ίδιους σταθμούς περισσότερες φορές, αναδεικνύοντας έτσι τα ενδιαφέροντα και τις ιδιαίτερες κλίσεις του.

Κάθε εβδομάδα αφιερωμένη σε διαφορετική ήπειρο και πλαισιωμένη από σταθμούς τέχνης, αθλητισμού, μουσικής, δημιουργικής σκέψης και γραφής, φυσικών επιστημών, ραδιοφώνου, φωτογραφίας, media, out of the box thinking, κινηματογράφου καθώς επίσης και πολλοί άλλοι σταθμοί θα εξάψουν τη φαντασία και θα γεμίσουν εμπειρίες τους κατασκηνωτές/εξερευνητές.

Μπάνιο στη θάλασσα καθώς επίσης και στην πισίνα του Δήμου μας και βέβαια μία εξόρμηση έκπληξη που θα αφήσει αξέχαστες καλοκαιρινές αναμνήσεις!

Για το δεκατιανό και μεσημεριανό φαγητό έχετε την επιλογή είτε να το φέρνει το παιδί από το σπίτι είτε να το φροντίσει το σχολείο.

Καθημερινά 08:00 - 16:00 | Δυνατότητα δωρεάν φύλαξης έως τις 17:00 | Δωρεάν μεταφορά


Εβδομάδες συμμετοχής Κόστος συμμετοχής Κόστος παράτασης για κάθε πρόσθετη εβδομάδα
1 εβδομάδα 285€ 275€
2 εβδομάδες 505€ 250€
3 εβδομάδες 685€ 225€
4 εβδομάδες 800€

Έκπτωση ανά οικογένεια: 2o παιδί ⇒ 10%, 3o παιδί ⇒ 20%
Κόστος γεύματος: 35€ (μεσημεριανό) ή 45 € (δεκατιανό και μεσημεριανό) ανά εβδομάδα
Στα παραπάνω κόστη συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά.

Παρακαλούμε δηλώστε μέχρι 26 Μαΐου 2023 τη συμμετοχή του παιδιού σας στη φόρμα που ακολουθεί:

Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν κλείσει...