Το καλοκαίρι της διασκέδασης! – Der Sommer des Spaßes!

Το καλοκαίρι της διασκέδασης! – Der Sommer des Spaßes!

Δηλώστε συμμετοχή

online-classroom-02
Το καλοκαίρι της διασκέδασης! – Der Sommer des Spaßes!
  • Για παιδιά που ολοκληρώνουν τον Ιούνιο την ΣΤ' τάξη.
  • Πρόγραμμα τεσσάρων εβδομάδων (Δευτέρα 17 Ιουνίου - Παρασκευή 12 Ιουλίου)
  • Επιλογή εβδομάδων ανάλογα με τις ανάγκες σας.
  • Επιλογή δεκατιανού και μεσημεριανού φαγητού.

Μία απαιτητική χρονιά τελειώνει! Λίγο πριν το κατώφλι της Α΄ Γυμνασίου και αφήνοντας στην άκρη βιβλία, τετράδια και υποχρεώσεις, σχεδιάσαμε ένα ιδιαίτερο καλοκαιρινό πρόγραμμα για τους τελειόφοιτους του Δημοτικού.

Με στόχο να περάσουν οι κουρασμένοι μαθητές απίστευτες ώρες ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού μαζί με φίλους τους, θα τους δώσουμε τη δυνατότητα να επιλέγουν καθημερινά δραστηριότητες που τους ταιριάζουν. Με αυτόν τον τρόπο στοχεύουμε στην ανάπτυξη της προσωπικής διάκρισης των αναγκών του, της λήψης αποφάσεων, της ορθής διαχείρισης του χρόνου, της ικανότητας οργάνωσης, τη δυνατότητα επίλυσης προβλημάτων, την ερευνητική, κριτική και δομημένη σκέψη, την τόνωση της αυτονομίας, της αυτοδιαχείρισης και αυτοπεποίθησής τους αλλά κυρίως να διασκεδάσουν!

Όλοι οι χώροι του Neue Schule θα αποτελούν σταθμούς, οι οποίοι θα φιλοξενούν δράσεις ειδικά σχεδιασμένες για τους τελειόφοιτους. Κάθε εβδομάδα θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν απ΄ όλους τους σταθμούς, όποτε το επιλέξουν ή ακόμα και να τους επισκεφθούν ξανά και ξανά, αναδεικνύοντας έτσι τα ενδιαφέροντα και τις ιδιαίτερες κλίσεις τους.

Επιπλέον θα έχουν καθημερινά την ευκαιρία για δύο ώρες να παίζουν μέσα σε ένα Escape Room λύνοντας μαθηματικά προβλήματα και γρίφους, να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους στην ελληνική, γερμανική και αγγλική γλώσσα, ενώ ταυτόχρονα θα θυμούνται οτιδήποτε τους είναι χρήσιμο για το Γυμνάσιο.

Κάθε εβδομάδα πλαισιωμένη από σταθμούς τέχνης, αθλητισμού, μουσικής, δημιουργικής σκέψης και γραφής, φυσικών επιστημών, ραδιοφώνου, φωτογραφίας, media, out of the box thinking, κινηματογράφου, χαλάρωσης καθώς επίσης και πολλοί άλλοι σταθμοί θα εξάψουν τη φαντασία και θα γεμίσουν εμπειρίες τους κατασκηνωτές/εξερευνητές.

Φυσικά μπάνιο στη θάλασσα και στην πισίνα του Δήμου μας. Και βέβαια μία εξόρμηση που θα αφήσει αξέχαστες καλοκαιρινές αναμνήσεις!

Για το δεκατιανό και μεσημεριανό φαγητό έχετε την επιλογή είτε να το φέρνει το παιδί από το σπίτι είτε να το φροντίσει το σχολείο.

Καθημερινά 08:00 - 16:00 | Δυνατότητα δωρεάν φύλαξης έως τις 17:00 | Δωρεάν μεταφορά


Εβδομάδες συμμετοχής Κόστος συμμετοχής Κόστος παράτασης για κάθε πρόσθετη εβδομάδα
1 εβδομάδα 285€ 275€
2 εβδομάδες 505€ 250€
3 εβδομάδες 685€ 225€
4 εβδομάδες 800€

Έκπτωση ανά οικογένεια: 2o παιδί ⇒ 10%, 3o παιδί ⇒ 20%
Κόστος γεύματος: 35€ (μεσημεριανό) ή 45 € (δεκατιανό και μεσημεριανό) ανά εβδομάδα
Στα παραπάνω κόστη συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά.

Παρακαλούμε δηλώστε μέχρι 31 Μαΐου 2024 τη συμμετοχή του παιδιού σας στη φόρμα που ακολουθεί: