Μητέρες μονογονεϊκών οικογενειών

online-classroom-24
single-mother

Το Ελληνογερμανικό Σχολείο Neue Schule στηρίζει κάθε γυναίκα που αποφάσισε να φέρει στον κόσμο και να μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί. Στηρίζοντας το δικαίωμά της σε αυτήν τη γενναία απόφαση, παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις σε ό,τι αφορά τις υπηρεσίες του σχολείου μας. Ελάτε να συζητήσουμε τον τρόπο που ταιριάζει καλύτερα στη δική σας ανάγκη. H διευκόλυνση αφορά αποδεδειγμένα μητέρες μονογονεϊκών οικογενειών.

Συμπληρωματικά για τον μήνα Μάρτιο διοργανώνουμε Open Days & ξεναγήσεις στο χώρο του σχολείου ώστε να μας γνωρίσετε καλύτερα. Κατά την ξενάγηση θα έχετε τη δυνατότητα να συνομιλήσετε με μαθητές και καθηγητές, να δείτε τις εγκαταστάσεις, να εισαχθείτε στην εκπαιδευτική προσέγγιση καθώς και στην οργάνωση του σχολείου μας. Τα σχολείο αποτελείται από Προνήπιο, Νηπιαγωγείο & Δημοτικό.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος σχετικά με την διευκόλυνση μονογονεϊκών οικογενειών ή/και την ξενάγηση στο σχολείο μας παρακαλούμε καλέστε τη Γραμματεία μας στο τηλέφωνο 210 99 55 997 από τις 7:15 έως τις 18:00 ή συμπληρώστε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

This form is disabled.